Daniel Zamfir, EXCLUDERE PNL. Val de REVOLTĂ pentru Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că senatorul liberal Daniel Zamfir ar urma să fie exclus din partid dacă "va continua pe linia" unor "atitudini neconforme cu deciziile partidului".

După această afirmație, a urmat un val de comentarii dure pe pagina de Facebook a liderului PNL. Oamenii l-au taxat pentru amenințarea la adresa lui Daniel Zamfir, unul dintre cei mai apreciați oameni din acest partid.

Iată comentariile pe care Ludovic Orban le-a primit pe Facebook:

"Domnul Zamfir știu că a avut multe inițiative și proiecte de succes, fapt pentru care îndrăgesc acest partid, dar de matale, domnule Orban, în afară de un zdrăngănit de chitară nu știu nimic. Urât și laș gest";

"Zamfir e ca furnica. Trebuie dată afară, căci e singura ce muncește";

"Ludovic, iarași ai dat-o-n gard... te-ai luat de domnul Zamfir... pe lângă faptul că domnul Zamfir este, cu adevărat, un domn, este și un profesionist! Din nou te porti ca un mojic... Tipic pentru aroganța și lipsa ta de profesionalism";

"Domnul Zamfir este unul din foarte puținii membri din PNL care se bucură de aprecierea oamenilor, după ce s-a luptat pentru Legea Conversiei și Legea Dării în plată. Atitudinea dumneavoastră ostilă față de dânsul va costa PNL niște zeci, dacă nu sute de mii (adăugând membrii familiilor) de voturi. Mă tem că PNL nu se află în situația în care se poate dispensa de aceste voturi. Le-ați pierdut o dată "pe mână" lui Cioloș care a fost de partea băncilor în conflictul cu debitorii în CHF";

Un motiv pentru care aș vota PNL este Daniel Zamfir

"Considerați a fi etic să amenințați, în mod public, un membru din partidul dumneavoastră cu excluderea? Și mă refer aici la dl. Zamfir. Dacă există divergențe (de opinie sau de orice altceva), de ce nu le tranșați în cadru privat în interiorul partidului?

Am votat PNL la ultimele alegeri, dar vă pot spune că, raportat la comportamentul dvs și al PNL de la acest moment, nu reprezentați o alternativă la nimic. Un motiv pentru care aș vota PNL este dl. Zamfir. Care, indiferent de opinia dumneavoastră, a făcut extrem de multe pentru oameni. Are niște realizări în spate. Nu cred eu că trebuie să vi le reamintesc. Le știți și dvs mult prea bine.

[citeste si]

Dacă nu sunteți de acord cu un proiect de lege, faceți naibii cumva și îmbunătățiți-l. Că aveți destui oameni care să contribuie la aceasta. M-am săturat de politică de tipul „nu sunt de acord cu asta, dar nici nu vin cu o alternativă/îmbunătățire."

În fine.... Nu știu ce să mai zic. Sunt dezamăgit. Și, deja, îmi este cumva clar că toate aceste declarații publice ale dvs. au un scop în spate. Sau, mă rog, un plan deja bine pus la punct. Am avut „plăcerea" să văd cum funcționează clasa politică chiar din interior. Astfel că nu am mari așteptări nici măcar de la dvs. Aștept să mă contraziceți" - sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ludovic Orban la ultima postare pe Facebook după ce l-a amenințat pe Daniel Zamfir cu excluderea din PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel