Daniel Zamfir-EXCLUDERE PNL. Șoc cu Neamțu, Iohannis și Orban după episodul Dăncilă

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Liderul PNL, Ludovic Orban, nu-l iartă pe senatorul Daniel Zamfir pentru ieșirile acestuia din ultima perioadă referitoare la plafonarea dobânzilor. Președintele partidului a spus că PNL nu susține acest proiect, iar dacă Daniel Zamfir continuă pe această linie, se va ajunge la excluderea sa.

În acest context, senatorul liberal și-a arătat uimirea că Ludovic Orban nu a avut nicio reacție când Mihail Neamțu a spus că se dezice de președintele Klaus Iohannis în momentul în care Viorica Dăncilă a fost desemnată premier. Mai mult decât atât, Mihail Neamțu a fost răsplătit cu o sarcină - le va preda tinerilor liberali cum stă treaba cu PNL.

[citeste si]

"Domnul Mihail Neamțu a avut o reacție după ce președintele Klaus Iohannis a numit-o premier pe Viorica Dăncilă. A publicat un filmuleț pe Facebook în care spunea că din acel moment, dumnealui se delimitează de Klaus Iohannis. Am fost foarte contrariat că după ce a zis acest lucru, a fost pus de Ludovic Orban să îi instruiască pe tinerii liberali. Acest lucru este fără logică. Ce îi va învăța la primul punct? Să se delimiteze de Klaus Iohannis? Eu nu am înțeles că PNL se delimitează de Klaus Iohannis. Ludovic Orban nu a avut nicio reacție când un apropiat de-al lui se delimitează de președinte, dar culmea - are o reacție la adresa mea", a zis Daniel Zamfir la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel