Daniel Zamfir, excludere PNL. ”De ce Ludovic Orban vrea să îl dea afară”

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

România TV a difuzat un material filmat cu camera ascunsă care îl are protagonist pe consilierul PNL Mihnea Boerescu, pe care îl acuză de cămătărie.

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a afirmat: ”Dacă ne referim la situațiile astea de cămătărie, înțelegem de ce Ludovic Orban vrea să îl dea afara pe Daniel Zamfir. Tocmai asta încearcă Zamfir să facă în domeniul bancar, al IFN-urilor. Stingherește afacerile adevăratelor liberali, ai oamenilor de afaceri liberali. (...) Reacția în cazul Daniel Zamfir, care are în spate sute de mii de oameni păgubiți, a fost mult mai dură decât în cazul acestui Boerescu. Între Boerescu și Zamfir, PNL-ul îl alege pe Zamfir, până una alta.”

Președintele PNL Ludovic Orban declara, în urmă cu câteva săptămâni, că senatorul liberal Daniel Zamfir ar urmă să fie exclus din partid dacă "va continuă pe linia" unor "atitudini neconforme cu deciziile partidului", referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobânzilor cu care băncile dau credite la 5,62%, criticat de bănci și de BNR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel