Daniel Zamfir, după ELIMINAREA sa: S-a vrut capul meu, domnul Orban îl are

Scutaru Cristina / 01 feb 2018 / 13:17 Salveaza PDF Comentarii

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

'E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început', a declarat Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie. El a adăugat că a solicitat conducerii partidului să îi spună care sunt 'acele poziţii neconforme'. 'Am o mare frustrare fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că, probabil, i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului', a susţinut Daniel Zamfir.

Premieră istorică

Senatorul a afirmat că este pentru prima dată în istoria PNL când preşedinţiile comisiilor se discută în fiecare sesiune parlamentară.

[citeste si]

'Era o cutumă şi este în continuare ca aceste comisii, care se preiau la începutul mandatului, să fie pe toată durata mandatului, doar cu o condiţie - ca acel senator să nu fie exclus din partid sau el să îşi anunţe demisia din acea funcţie. Am încălcat şi această regulă, nu mai contează. S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar vreau să îi spun un lucru: eu sunt o nucă tare', a precizat Daniel Zamfir.

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +14    Negative: -1
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13