Daniel Zamfir, după decizia PNL: E rușinos ce s-a întâmplat azi

Daniel Zamfir, după decizia PNL: E rușinos ce s-a întâmplat azi
Daniel Zamfir, după decizia PNL: E rușinos ce s-a întâmplat azi

Daniel Zamfir a comentat decizia PNL de a susține demersul lui Ludovic Orban, mai exact plângerea penală depusă pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Decizia de susţinere a fost luată cu 23 de voturi favorabile, trei împotrivă şi trei abţineri, în şedinţa Biroului Executiv al partidului. Daniel Zamfir susține că "este rușinos ce s-a întâmplat astăzi".

"Pentru mine, este trist și rușinos ce s-a întâmplat astăzi. Un grup de colegi a decis ca politica denunțurilor să fie politică de partid. Vă anunț că nu numai Ludovic Orban a adoptat această procedură a denunțurilor. Și Florin Cîțu a anunțat ieri că va depune un denunț împotriva Guvernului în legătură cu Pilonul II de Pensii.

(...) Ce facem noi acum? Ne transformăm în partidul denunțătorilor? Denunțăm orice act pentru că ne-am pierdut forța argumentelor. Mi se pare absolut jenant. Și cred că PNL este pe un drum profund greșit", a declarat, marți, 22 mai, la Antena 3, Daniel Zamfir.

Drum fără ieșire

"Cei care sunt astăzi în jurul domnului Orban și influențează profund deciziile sunt fani de-ai lui Dacian Cioloș și nu numai", a mai spus Daniel Zamfir.

"Sper ca PNL să se trezească și să constate că unde duce Ludovic Orban partidul e pe un drum fără ieșire", a declarat Zamfir. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel