EXCLUSIV  Daniel Zamfir, după ce Tătaru a spus ”toți suntem vinovați”: Chestiunea asta să DISPARĂ!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Senatorul Daniel Zamfir (PSD) a oferit prima sa reacție de după tragedia de la Piatra Neamț, într-un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS.

„Am văzut în zilele astea scurse de la tragedia de la Piatra Neamț repulsia oamenilor de a avea opinii politice în privința acesteia. Am văzut și m-a surprins total neplăcut și poziția ministrului Tătaru care vorbește despre vina aceasta colectivă, «toți suntem vinovați».

Îmi cer scuze cu toată modestia, chiar nu mă simt vinovat pentru ce se întâmplă în sistemul de sănătate. În primul rând, pentru că nici n-am expertiza în domeniu ca să pot să intervin în vreun fel, nici nu am avut în Parlament vreo lege legată de domeniul acesta și ne-am împotrivit, ba din contră. Așadar, chestiunea aceasta cu vina colectivă în asemenea situații ar trebui să dispară”, a transmis senatorul PSD, la DC NEWS.

Opinia politică: Orban și Tătaru trebuie să demisioneze

„Dar, dacă tot mi-ați cerut o opinie politică, cred că atât ministrul Tătaru, cât și prim-ministrul Orban trebuie să demisioneze. Asta nu neapărat pentru că s-a creat o stare de emoție și n-aș vrea să mă întorc la celebrul caz Colectiv când, pe o stare de emoție, domnul președinte Iohannis a forțat guvernul Ponta să demisioneze la momentul acela, ci pur și simplu din cauza proastelor decizii luate de acest guvern, creând un haos inimaginabil în sănătate”, a continuat Daniel Zamfir.

„Nu pot să nu constat un lucru. A existat un ordin al ministrului Sănătății care-i obliga pe cei din spitale să ia pacienți, să-i interneze. Ai loc, n-ai loc, descurcă-te, ești obligat să internezi pacienți, chiar dacă n-ai posibilitate fizică”, a mai transmis senatorul.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel