Daniel Zamfir, DEMISIE din ALDE, în seara aceasta: Călin Popescu Tăriceanu s-a predat

Daniel Zamfir și-a anunțat, joi seară, demisia din ALDE. 

Anunțul a fost făcut la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor. 

”Din seara asta, dl Tudor, îmi dau demisia din ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu. Cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu.” a spus Daniel Zamfir. 

Senatorul a mai afirmat că a fost lăsat baltă cu proiectele sale, în ciuda înțelegerii cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

”ALDE anulează tot ce a făcut bun în guvernarea PSD?”

”Am fost lăsat baltă. Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând guvernul Orban. Singurul lucru pe care l-am auzit la dl Tăriceanu e că sunt prea puține femei în Guvern. Nu e scandalizat dl Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA? Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze? Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce a făcut bun în guvernarea PSD?” a subliniat Daniel Zamfir, care a făcut o sinteză cu motivele pentru care demisionează din ALDE. 

Senatorul a mai afirmat că ”de astăzi, văzând cum s-a predat total dl Tăriceanu, că s-a predat el... nu știu, a predat partidul, definitiv și irevocabil”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel