Daniel Zamfir: Decizie ABERANTĂ! Orban își va pune toți primarii în cap!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a reacționat după ce Ludovic Orban a luat o decizie controversată vizavi de proiectele de lege ale PNL.

"INCA O DECIZIE ABERANTA A LUI ORBAN! ISI VA PUNE IN CAP TOTI PRIMARII! Așadar, nici un proiect de lege sa nu fie semnat de un pesedist sau susținut de vreun pesedist! E tare rău asta! Cum vor mai trece proiecte de legi, daca nu discuți cu ceilalți, care ce sa vezi, sunt și majoritari! Inteleg că obiectul PNL în legislatura asta e doar sa dea cu pietre in "ciuma roșie", nu sa treacă vreun proiect! Ce mai sărbătoream noi, acum, daca in 1918 am fi avut conducători de nivelul ludovicului...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Legea Curții de Conturi

De asemenea, senatorul PNL a făcut referire și la proiectul de modificare a Legii Curții de Conturi, o lege așteptată de toții primarii din România.

[citeste si]

"Era sa uit! Săptămâna viitoare intra in dezbatere proiectul de modificare a Legii Curții de Conturi, proiect pe care l-am inițiat alături de PSD, lansat public cu primarul general, cu presedinte AMR, AOR, UNCJ, practic o lege care clarifica multa lucruri în activitatea de control a Curții de Conturi și care e așteptată de toți primarii din România! Abia aștept să văd cum ii pui tu, Ludovice, pe parlamentari să-și retragă semnăturile de pe proiectul de lege. Tic- tac, tic-tac...", a mai zis senatorul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel