Daniel Zamfir: Au urmat văicărelile de rigoare. Să dea Dumnezeu să mă înșel!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir, senator ALDE, a transmis un mesaj după discuțiile președintelui Senatului cu reprezentanți din sistemul bancar.

„Astăzi, președintele Senatului a organizat o întâlnire cu sistemul bancar pe marginea deja celebrei taxe pe lăcomie. Va imaginati poziția lor, nu-i așa? Va fi dezastru, ca atare, taxa trebuie respinsă. Dl Tăriceanu le-a transmis că OUG 114 nu se va abroga, asa ca mai bine sa vine cu propuneri concrete de scădere a dobânzilor la creditare și să crească intermedierea financiară, adică să finanțeze economia”, a scris, marți, 19 februarie, Daniel Zamfir pe contul său oficial de Facebook.

„După multe neadevăruri spuse, bineinteles ca au urmat si vaicarelile de rigoare. Am constatat ca nu au niciun gând sa-si schimbe atitudinea, au continuat să arate cu degetul spre toată lumea pentru a justifica creditarea scumpă, ca atare, eu fiind suficient de harsait în discuțiile cu bancherii, nu-mi fac nicio iluzie. Sa dea Dumnezeu sa ma înșel!”, a transmis Daniel Zamfir în același mesaj.

VEZI ȘI:

ORBAN, ATAC LA ZAMFIR: SUNT CONVINS CĂ ÎI PARE RĂU

ISĂRESCU: EXISTĂ OPT ROBOR, NU UNUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel