Daniel Zamfir: Am declarat război ABUZURILOR recuperatorilor

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir, a declarat război abuzurilor recuperatorilor. El a povestit ce a aflat în urma audierilor care au avut loc miercuri.

"Astazi, in urma audierilor de la Comisia economica din Senat, am aflat cu totii, stupefiati, ca societati de recuperare, dincolo de hartuirea incalificabila a debitorilor, pun poprire pe veniturile oamenilor si le executa bunurile pe datorii care nu au in spate contracte!!! Va vine sa credeti???

[citeste si]

Unii recuperatori dubleaza, tripleaza datoria creantei fara nicio baza legala si fara sa fie instiintat debitorul! Asa, pur si simplu! Sa nu va imaginati ca daca debitorul solicita sa i se prezinte situatia datoriilor, sa stie omul cat mai are de platit, cineva ii da acea situatie! Va informez ca am declarat deja razboi ABUZURILOR recuperatorilor! Am solicitat sprijin de la BNR, ANPC, Consiliul Concurentei, CNA. E obligatoriu sa reglementam urgent aceasta activitate care genereaza adevarate drame", a fost mesajul transmis de Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel