Daniel Zamfir, acuzații năucitoare: "Îmi asum răspunderea pentru ce spun acum”

Bogdan Cotigă / 10 ian 2019 / 17:01 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a făcut acuzații grave în emisiunea lui Tudor Barbu la B1 TV, la adresa președintelui Consiliului Concurenței care ar fi protejat un mecanism de manipulare al ROBOR-ului care a afectat românii și firmele care au credite.   

Senatorul a spus că în curând va aduce și probe în sensul susținerii afirmațiilor sale și a lansat o nouă invitație către guvernatorul Mugur Isărescu la comisia economică a Senatului. "Eu nu mă joc cu lucrurile astea. Toate lucrurile pe care le-am făcut, de la legea dării în plată până la legile anti-cămătărie, sunt rodul unor serioase analize. Nu mai devreme de anul trecut, în raportul BNR se sugera faptul că opt bănci din România s-au înțeles să țină țara în sub-dezvoltare economică. Asta s-a întâmplat în România”, a zis Daniel Zamfir.

"Cârdășie" cu Consiliul Concurenței


"Acest mecanism este tolerat de Consiliul Concurenței prin președintele său care este în mare cârdășie cu sistemul bancar. El protejează acest sistem. Acest mecanism de manipulare a ROBOR-uli a ruinat mii de familii și mii de firme din România. Toți știau bine ce fac. Vă rog să rețineți că îmi asum răspunderea pentru ce spun acum. Vă spun foarte clar că ceea ce au făcut oamenii ăștia este crimă economică. Dacă și alții cred ca mine, trebuie să luăm măsuri. Am adunat documente și vă promit că le voi pune la dispoziția publicului. Cred că cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă," a afirmat Zamfir la B1 TV. 

VEZI ȘI:

Isar, acuzații grave: Isărescu folosește ROBOR și cursul valutar pentru propriul scop

Scandal BNR - Guvern. Lucian Isar: Atunci a început ROBOR să crească!Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28