Daniel Zamfir: Aș fi ipocrit să spun că nu sunt dezamăgit

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir își mărturisește dezamăgirea cu privire la ce s-a întâmplat în ultimele zile în PNL cu privire la excluderea sa. 

”Oameni buni, va mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și încurajarile transmise. As fi ipocrit sa spun că nu sunt dezamăgit pentru ce mi s-a întâmplat... Dar, îmi scria un prieten, poate Dumnezeu are alt plan cu mine și așa trebuia să se întâmple! Vreau să știți că indiferent ce voi decide, fie că voi rămâne să mă bat in PNL până la capăt, sau că voi alege alt drum, va readuc aminte pentru ce sunt eu in politica: `SA SE FACA DREPTATE, DE AR FI SA PIARA LUMEA`” a scris Daniel Zamfir în grupul de susținători. 

EXCLUDERE din PNL

În Biroul Executiv al PNL s-a votat excluderea lui Daniel Zamfir. 

Decizia de excludere a fost luată cu 25 de voturi 'pentru', două 'împotrivă' şi două abţineri. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a propus excluderea lui Daniel Zamfir din partid. Biroul Executiv al PNL a decis şi înlocuirea lui Florin Alexe de la conducerea PNL Sector 3.

Despre intrarea într-un alt partid, Daniel Zamfir a zis atunci: "Cântăresc foarte bine. Știți că excluderea mea din partid trebuie să fie decisă de Consiliul Național al PNL. Eu am solicitat pentru că m-am săturat ca Ludovic Orban să-mi arate pisica cu excluderea din partid".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel