Daniel Zamfir, replică pentru Tăriceanu: Văd că mă ameninţă cu excluderea. Dumnezeu să vă mai înţeleagă!

Catalin Daniel Zamfir/ Foto Agerpres
Catalin Daniel Zamfir/ Foto Agerpres

Daniel Zamfir vine cu o replică după ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat că acesta riscă excluderea din ALDE dacă decide să se afilieze grupului PSD.

"Văd că dnul Tăriceanu mă amenința cu excluderea din partid daca mă voi afilia grupului PSD din Senat. Nu mai comentez că suntem azi fără grupuri parlamentare atât la Senat cat și la Cameră din cauza deciziilor domniei sale, dar întreb: Când a fost serios dl. Tăriceanu?

Acum când vrea să mă excludă că mă afiliez - fără sa devin membru - unui grup politic care susține pachetul de legi împotriva abuzurilor, dar tace mâlc când partenerul său, dl. Ponta a spus public că va negocia, după moțiune, o viitoare formulă guvernamentală PSD - Pro Ro - ALDE? PSD-ul nu mai e așa rău, daca ne negociaza Ponta? Dle Tăriceanu, Dumnezeu să vă mai înţeleagă, că noi pământenii suntem din ce ce mai puțini...", a scris Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că toți cei care acționează împotriva interesului ALDE și vor să își găsească drumul către PSD își pot pierde calitatea de membru sau pot fi excluși din partid, referindu-se la faptul că Daniel Zamfir ar vrea să se afilieze grupului senatorilor PSD.

„Toți cei care acționează împotriva interesului ALDE și vor să-și găsească drumul cu PSD, depinde, își pot pierde calitatea de membru sau pot fi excluși. Ceea e știu în momentul de față, este că PSD dorește să redistribuie funcțiile pe care le avem noi, conform algoritmului de repartizare la nivelul funcțiilor din Biroul permament, doar că domnul Zamfir se va frige, deoarece pozițiile dacă vor fi repartizate nu vor reveni PSD. PSD va avea de pierdut și le vor reveni celorlalte partid, care au coeficienți mai mari, așa că Zamfir a făcut o mișcare greșită”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel