EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Vulpile blochează un cartier întreg

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache a semnalat la interviurile DCNews Live o situație hilară. Un cartier bucureștean a rămas cu o singură arteră de acces pentru autoturisme din cauza unei instanțe care a decis că vulpile sunt deranjate de trafic.

Daniel Tudorache spune că al doilea drum care deservea accesul în cartierul Greenfield a fost închis prin decizia unei instanțe de judecată pe motiv că animalele din pădure ar fi deranjate de autoturisme. Primarul sectorului 1 spune că va continua acțiunile până ce drumul va putea fi redeschis, iar astfel, cei 4000 de oameni care locuiesc în respectiva zonă să poată beneficia de o nouă rută de acces și de decongestionarea traficului. 

"Un ONG a solicitat în instanță închiderea acelui drum forestier pe motiv că sunt deranjate animalele din pădure. Era un drum forestier, pietruit, pe care se putea circula. Procesul a durat trei-patru ani, iar în luna decembrie a anului trecut instanța a hotărât ca acel drum să fie închis pentru că animalele din pădure sunt deranjate, în special vulpile. În acel moment acest ONG anunța o mare victorie. În momentul de față cartierul are intrare și ieșire pe o singură arteră. Eu sper să găsesc o soluție și o spun clar și răspicat chiar dacă voi avea dușmani: cu siguranță acel drum va trebui să revină în administrarea sectorului 1 sau al Primăriei Capitalei. Eu o să mă lupt și voi căuta să redeschid acest drum," a explicat Daniel Tudorache în exclusivitate pentru DCNews.

Vezi răspunsul complet de la minutul 45:00:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel