EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Revista Sectorului 1, în două luni. Se refac lifturile la blocuri

Bogdan Bolojan / 20 feb 2018 / 12:43 Salveaza PDF Comentarii
Bucuresti, blocuri locuinte
Bucuresti, blocuri locuinte

Primarul Daniel Tudorache spune că revista Sectorului 1 va ajunge la cetățeni peste aproximativ două luni. Totodată, el menționează că va începe reparația lifturilor din Sectorul pe care îl administrează. 

"În aproximativ două luni, revista va începe să ajungă la cetățeni. Inițial a fost un câștigător, după care a renunțat și a fost admis cel de pe locul doi, o firmă foarte puternică și mare din piață," a spus primarul Daniel Tudorache la DCNews Live.

Se repară lifturile

Primarul Sectorului 1 spune că la blocurile ce au fost deja reabilitate termic, va începe reparația lifturilor, acolo unde este nevoie. 

"Undeva în luna aprilie, atunci când vremea ne-o va permite, vom începe reabilitarea termică a ultimelor blocuri din Sectorul 1. Licitația ne va da câștigătorii undeva în luna aprilie. Cele 180 de blocuri, sper ca o mare parte din ele sa fie terminate în acest an. La blocurile reabilitate termic o să începem reabilitarea lifturilor. În momentul de față strângem solicitările președinților de asociații și acolo unde este necesar vom începe undeva la începutul acestui an reabilitarea lifturilor. În această perioadă ne ocupăm de licitații. La noi, la stat, licitațiile durează de ordinul lunilor și pot ajunge până la 12 luni," a mai spus Daniel Tudorache. 

Vezi răspunsul complet:

 

 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24