Daniel Tudorache, răspuns pentru Clotilde Armand: Nu vă permit să vă bateți joc de munca colegilor mei

Daniel Tudorache, primarului PSD al Sectorului 1, le-a mulțumit celor din Comisia pentru Urbanism a Primăriei Generale pentru aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal important. De asemenea, a transmis un mesaj pentru Clotilde Armand.

"Le mulțumesc colegilor noștri din Comisia pentru Urbanism a Primăriei Generale pentru că, în ședința de astăzi, au aprobat Planul Urbanistic Zonal al noului de spital de urgență pe care îl vom construi în Sectorul 1, „Sfântul Vasile cel Mare". Colegii noștri au răspuns cu promptitudine apelului nostru la urgentarea procedurilor prevăzute de lege pentru demararea cât mai rapidă a lucrărilor", și-a început astfel mesajul primarul Sectorului 1.

"M-aș bucura să-i pot adresa mulțumiri și doamnei Clotilde-Marie-Brigitte Armand, colega noastră din Consiliul local al Sectorului 1, dacă, între două postări (în general, încărcate cu demagogie ieftină și paralele cu realitatea din sector) pe facebook, și-ar face timp să mai treacă și pe la Primărie", a transmis Daniel Tudorache, adăugând: "Dacă nu să contribuie cu idei, cu soluții ori cu sugestii la proiectele noastre, măcar să se informeze asupra eforturilor pe care le facem, indiferent de culoarea sau de afinitățile politice ale fiecăruia dintre noi, pentru ca aceste proiecte să devină realitate".

Răspuns pentru Clotilde Armand 

"Postării tendențioase a doamnei Clotilde-Marie-Brigitte Armand în care ne acuză, voalat, că spitalul nostru este doar un desen pe hîrtie, îi răspund astfel:

1. Admit să vă faceți jocul politicianist în raport cu persoana mea, ca primar al Sectorului 1, dar nu vă permit să vă bateți joc de munca colegilor mei din primărie, care au alocat sute de ore întocmirii materialelor necesare studiului de prefezabilitate și a Planului Urbanistic Zonal.

2. Vă asigur că, spre deosebire, de pildă, de autostrada Transilvania, în care s-au cheltuit zeci de milioane de euro numai pe hârtii, noi vom aloca 300 de milioane de euro pentru construcția efectivă a Spitalului de Urgență „Sf. Vasile cel Mare". Care, spre deosebire de aceeași autostradă Transilvania, va deveni o realitate de care românii vor beneficia cu adevărat", a spus primarul Daniel Tudorache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel