EXCLUSIV  Daniel Tudorache, primar Sector 1, intervenții pentru cetățeni. ”Dacă ar vedea ce se întâmplă, s-ar îngrozi” - video

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a spus că așteaptă sesizări de la cetățeni pe adresele de e-mail, pentru ca acestea să fie soluționate în cel mai scurt timp.

"Aștept de la cetățenii Sectorului 1 să spună unde trebuie în mod special să intervin. De intervenit nu intervenim noi, sectoarele, pentru că contractul este câștigat de o firmă cu Primăria Capitalei. Anul trecut, s-a câștigat acest contract de dezinsecția și deratizare. Cetățenii să ne anunțe unde au probleme și noi facem demersurile către Primăria Capitalei să meargă în zona respectivă. Niciun sector nu are dreptul, nu numai noi. E o singură firmă care a câștigat pentru București. Țânțarii migrează, nu țin de sectoare. Și atunci cred că a fost o idee bună ca o singură firmă să se ocupe de tot Bucureștiul", a spus primarul Dan Tudorache.

"Acea mașină a Primăriei Capitalei are o pompă cu care aruncă în stânga și în dreapta. Nu poți să spui că a dat doar pe stradă, cu siguranță ajunge și în curțile oamenilor", a spus primarul, care a explicat că primește numeroase mesaje pe adresa de e-mail a Primăriei, dar și pe adresa lui. "Primim foarte multe mesaje. Noi le direcționăm. Primim și cu gropile de asfalt. Sunt anumite gropi care țin de noi, dar altele care țin de Primăria Capitalei. Automat, le direcționăm. Omul nu știe. Acea șosea este în Sectorul 1, dar poate fi în subordinea Primăriei de sector sau Primăriei Capitalei. După ce le distribuim, urmărim ceea ce se întâmplă. Avem în permanență un dialog cu Primăria Capitalei. Ne trimit poze că au fost în zona respectivă", a explicat primarul Sectorului 1.

"S-ar îngrozi"

"Luni seară, m-au sunat că în zona Ştrandului Tineretului sunt țânțari și sportivii care se antrenează în acea bază reclamă situația. Am trimis imediat în zona respectivă firma, să facă dezinsecția. A început ploaia... Dacă dai, se diluează, trebuie măcar două zile fără ploaie", a spus primarul.

Acesta a spus că, înainte de interviul acordat DCNews marți, a fost în baza de la Tineretului. "Dacă orice televiziune ar filma și ar vedea ce se întâmplă acolo, s-ar îngrozi. Acolo se antrenează loturile României de înot... Ce condiții... Noi am solicitat acea bază de un an și jumătate, pentru a o moderniza. Avem bani, avem posibilitate. Nu ne-au dat-o", a zis primarul în cadrul interviului.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral poate fi urmărit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel