EXCLUSIV  Firea: Cozmin Gușă s-a întors în PSD. Tudorache, DECLARAȚIILE SERII: N-am zis nimic atunci

COZMIN GUȘĂ
COZMIN GUȘĂ

Astăzi au avut loc alegeri în PSD la nivelul Organizației București, prilej cu care Gabriela Firea a fost desemnată președintele pe Capitală.

În timpul discursurilor din cadrul ședinței PSD București, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că-i așteaptă înapoi în organizație pe toți cei dați afară până acum. Unul dintre cei vizați este Cozmin Gușă, despre care Gabriela Firea a spus că ”din câte știe ea, Gușă s-a întors în partid”.

În fapt, situația este puțin diferită și a fost lămurită de primarul Daniel Tudorache, liderul organizației PSD Sector 1:

Cozmin Gușă n-a fost exclus din partid! Ceea ce s-a întâmplat acolo, în acea ședință, nu a fost o excludere. Ce s-a întâmplat în ședința aia n-a fost statutar. N-am zis nimic pentru că nu puteai să te bați cu morile de vânt. Decizia aceea a fost nestatutară, din punctul meu de vedere. Cozmin Gușă este membru PSD”, ne-a declarat Daniel Tudorache.

Ana Birchall, Cozmin Guşă şi primarul Bacăului, Cosmin Necula, au fost excluşi din Partidul Social Democrat, a anunţat, pe 12 Noiembrie, preşedintele PSD de atunci, Viorica Dăncilă. La vremea respectivă, Gușă a declarat că se va reînscrie, însă Daniel Tudorache a spus că el a fost exclus nestatutar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel