Daniel Tudor: Voiam să-mi protejez funcţia. Îl sunam şi pe Preşedinte

Liberalul Daniel Tudor spune că a încercat să împiedice adoptarea ordonanţei de urgenţă care a dus la demiterea sa din funcţia de vicepreşedinte al ASF pentru că i s-a părut anormal şi incorect să se emită o OUG cu o zi înainte ca actul normativ să ajungă în Comisiile Senatului.

Stenograme din referatul DNA publicate în ultimele zile de presă arată că Daniel Tudor a dat telefoane mai multor oameni din PNL, în tentativa de a opri o OUG iniţiată de Daniel Chiţoiu, care urmărea înlăturarea sa de la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară. La solicitarea sa, soţia vicelui ASF, senatorul Doina Tudor, a încercat o intervenţie la Crin Antonescu, dar fără rezultat.

“Eu consider că emiterea unei OUG cu o zi înainte de intrarea în comisiile Senatului au fost facute pentru a ma înlătura“, a declarat Tudor, vineri, la România Tv.

“I-am spus şi soţiei mele să se facă ceva să se oprească acest lucru care mi se pare complet anormal“, continuat el.

Întrebat care era scopul zecilor de telefoane pe care le-a dat, Tudor a răspuns că ar fi sunat pe oricine era nevoie pentru a-şi conserva funcţia, din care consideră că era îndepărtat printr-o manevră a lui Daniel Chiţoiu şi a lui Dan Radu Ruşanu.

“Eu am vrut să-l sun şi pe dl preşedinte al României, dar nu ştiam numărul, vă sunam şi pe dvs“, i-a spus liberalul moderatorului Tudor Mănăstire, adăugând că nu regretă că a sunat pe cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel