Daniel Savu, scenariu sumbru pentru Traian Băsescu. Rolul cheie al Elenei Udrea

Daniel Savu a scris, pe blogul său, că marea confruntare începe iar protagoniștii vor fi Elena Udrea și Traian Băsescu, "puși în situația să lupte fiecare pentru libertatea personală". 

"Udrea în spatele gratiilor pentru cel puţin 30 de zile, iar Băsescu în libertate, dând asigurări că totul va fi bine, este o situaţie care nu are cum să reziste în timp. În aceste condiţii, vorbim practic despre cel mai important meci care se joacă în acest an, cu scopul de a rezolva, prin efect de domino, dosarele de corupţie ce au intrat în sfârşit în atenţia procurorilor", a scris Daniel Savu, pe blogul său. 

Fostul ofițer SRI a adăugat că "Toate au un numitor comun, acesta se numeşte Traian Băsescu, iar Elena Udrea a fost şi este singurul personaj suficient de apropiat şi informat, astfel încât să poată pune presiune pe cel care s-a situat timp de 10 ani în vârful piramidei. Atunci când Udrea va da semnalul că vrea să vorbească, chiar numai prin nominalizarea lui Băsescu în calitate de martor, în oricare dintre dosare, consecinţele vor fi de neoprit".

"Dacă adăugăm la această strategie şi anunţul recent despre sechestrul terenurilor de la Nana, cu toate infracţiunile asociate, precum şi iminenta audiere a Ioanei Băsescu în zilele următoare, avem imaginea de ansamblu a cercului care se strânge în jurul fostului preşedinteț", a conchis senatorul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel