Daniel Savu, prima candidatură anunțată la șefia PSD

Senatorul prahovean Daniel Savu a anunțat, vineri, în prezența liderului interimar al PSD, Liviu Dragnea, că va candida pentru funcția de președinte al social-demcraților.  

Anunțul senatorului social-democrat Daniel Savu a fost făcut la Conferința județeană de alegeri a PSD Prahova, relatează observatorulph.ro.

"Cred în democrația de partid. Numai alegeri cu mai mulți candidați vor face să se certifice o conducere corectă și colegială", și-a justificat Daniel Savu decizia. 

Inițial, senatorul PSD a intrat oficial în cursa pentru funcția de președinte al organizației PSD Prahova, dar s-a retras chiar în timpul conferinței de alegeri.

[citeste si]

Cei peste 730 de delegaţi care au fost prezenți la alegerile din PSD Prahova l-au votat în fruntea organizației județene pe Bogdan Toader, vicepreşedintele CJ Prahova, iar preşedinte executiv este Cornel Nanu, primarul comunei Cornu. Pe lista de vicepreşedinţi figurează inclusiv parlamentarii Radu Oprea, Georgică Severin, Daniel Savu, Augustin Mitu, Vlad Cosma şi Andrei Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel