Daniel Savu: Oamenii care s-au întâlnit cu Iohannis, plătiți de Soros - EXPLOZIV

Senatorul de Prahova Daniel Savu, membru al Partidului România Unită, a făcut o serie de afirmații explozive despre George Soros și oamenii care au reprezentat strada la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Daniel Savu a făcut acuzații extrem de grave la Antena 3 într-o ediție specială cu Dana Grecu.

"Este un plan care se desfășoară în România de mai mulți ani. V-ați fi așteptat ca un premier tehnocrat să fie, după un an, pe o platformă a unui partid politic? Spune că e tehnocrat, dar vine la PNL.

Toți cei pe care i-a chemat Klaus Iohannis acum un an la consultările cu societatea civilă au fost plătiți, la un moment dat, de George Soros. Înainte de '89 și în anii '90, George Soros era o amenințare la adresa siguranței naționale a României. De ce era o amenințare? Pentru că recruta mulți oameni din România, le dădea niște burse și pe urmă nu îi mai punea să facă nimic, îi mai ținea calzi așa, în conservare, ca la un moment dat să-i scoată și să reprezinte o putere în țara noastră. Vorbim de acea putere care s-a întâlnit cu Iohannis la Cotroceni. Niciunul de acolo nu a reprezentat strada, fiecare reprezenta câte un ONG. Planul cu domnul Cioloș era mai demult. Absolut toți oamenii care au fost la consultările cu Iohannis au fost plătiți de Soros. Toți au primit niște burse din diverse locuri", a spus Daniel Savu la Antena 3.

Mugur Ciuvică a spus că probabil există și excepții, dar senatorul a insistat pe cele declarate anterior.

[citeste si]

Tinel Gheorghe, deputat PNL, a intervenit și a spus: "L-am ascultat pe domnul Sava și parcă îl ascultam pe Ceaușescu în 89... naționaliști, comuniști. Foștii securiști așa au încercat ei să salveze România. Așa ați făcut praf România! Că nu a venit Soros să facă praf, nu a venit Soros să desființeze toată industria românească. Naționalismul păgubos pe care l-ați promovat, ultranaționalismul, dăunează! Cum puteți spune că vine cineva și vinde țara? Cine vine? Ați vândut-o dumneavoastră înainte să vină cineva, cei care ați guvernat din 1990 și până acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel