Daniel Savu: Klaus Iohannis, vândut ca o marfă de oamenii lui Traian Băsescu

Traian Băsescu, Klaus Iohannis
Traian Băsescu, Klaus Iohannis

Senatorul PSD Daniel Savu susține că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, este vândut de oamenii președintelui ca o marfă. 

"Klaus Werner Iohannis este și la ora actuală un necunoscut pentru cea mai mare parte a românilor. Candidatul ACL este vândut de oamenii lui Traian Băsescu ca o marfă, prin publicitate excesivă, falsă, fără niciun fundament real. Iohannis este în acest moment o simplă curiozitate pentru electoratul din România, un om controlat de vechea gardă a lui Băsescu din PDL, dar care, de capul lui, nu știe nici ce vrea să facă, nici de ce", a declarat Daniel Savu, potrivit unui comunicat remis DC NEWS.

Bogdan Chirieac: Ce a vrut să spună Dan Voiculescu despre Traian Băsescu

Senatorul PSD adaugă: "Din păcate, gașca din jurul lui Klaus Iohannis, formată din cei mai răi pedeliști, îl forțează pe acesta să participe la tot felul de acțiuni pentru a părea "mai uman" în fața românilor. Este pur și simplu neobișnuit ca un candidat la președinție, despre care românii ar trebui să știe totul, să depună acum eforturi pentru a părea "mai om". Acesta este și sensul cărții sale biografice, un manual dedicat ego-ului și narcisismului, în care Klaus Iohannis încearcă, în mod cameleonic, să facă pe placul votanților. O astfel de nesinceritate nu va scăpa nesancționată în noiembrie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel