Daniel Savu: Iohannis s-a făcut de râs. Ponta nu trebuie să demisioneze

Senatorul PSD, Daniel Savu, a spus că Victor Ponta nu are de ce să demisioneze de la șefia Guvernului.

VEZI ȘI: Scandal la protestul împotriva lui Victor Ponta-FOTO

"Cred cu siguranță că domnul prim ministru are un mandat din partea partidului. Domnul Iohanis s-a facut de râs. Încercarea sa de mașinațiune politică nu crede nimeni că este o coincidență politică. Vă rog să vă aduceți aminte de reacția rapidă față de parlamentarii care au votat împotriva cererii în cazul lui Dan Șova.

Dacă domnul Ponta își dă demisia e un act unliateral, dar ne dezamăgește pe toți din PSD pentru că trebuie să ducă lupta asta cu Iohannis până la capăt. Cine îl ascultă pe domnul președinte?

Eu nu îl agreez pe domnul Iohannis. Domnul Predoiu poate să rămână în cărți. O luăm iar pe urmele domnului Băsescu. Nu mă interesează negocierile domnului Iohannis. Domnul Ponta face o greșeală dacă își dă demisia. Avem un președinte care este acuzat că are șase case din meditații și nu mai este afectată imaginea României. Eu cred că domnul Iohannis începe să scadă. Cred că dacă astăzi ar fi alegeri ar câștiga domnul Ponta. Ar fi mare dezamăgire pentru noi cei din PSD dacă își dă demisia. Ar fi terminat politic (n.r.dacă demisionează Victor Ponta)", a declarat senatorul PSD într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt", difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea.

VEZI ȘI: Mircea Badea, la protestul împotriva lui Victor Ponta - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel