Urmărește emisiunea live


Daniel Savu: Dacă se trezesc unii să vorbească despre schimbarea guvernării, să nu uităm că...

Daniel Savu
Daniel Savu

Senatorul PSD Daniel Savu atrage atenția că atuncii când unii vorbesc despre schimbarea guvernării, ar trebui să-și amintească ceea ce a făcut alternativa atunci când a fost la guvernare. 

"Dacă tot se trezesc unii să vorbească despre schimbarea guvernării, să nu uităm că alternativa cu cei din PDL întorcându-se la guvernare ar însemna un imens risc social și economic. Românii cu siguranță nu au uitat ce a însemnat regimul de coșmar Băsescu-PDL, care a tăiat salarii și pensii, a lăsat 700.000 de oameni fără un loc de muncă, a închis zeci de mii de firme, a crescut TVA, a închis spitale și a batjocorit întregi categorii sociale, în timp ce clica pedelistă s-a îmbogățit ilegal", a declarat senatorul PSD, Daniel Savu.

Social-democratul a continuat: "România și-a reluat creșterea economică într-un ritm accelerat, PIB-ul țării l-a depășit pe cel de dinainte de criză, salariile și pensiile au fost reîntregite și crescute constant, TVA la alimente a scăzut, alocațiile s-au dublat, șomajul a scăzut. Practic, după ce Guvernul Ponta a reparat tot răul care a fost făcut în 2010 și 2011, pedeliștii care au preluat PNL vor să se întoarcă la guvernare. Nimeni nu știe ce ar face acești oameni cu toate lucrurile bune realizate în ultimul timp. Se vor întoarce tot Predoiu - cel care a semnat tăierile de salarii - Ialomițianu, Blaga, Videanu, Anastase și tot restul găștii PDL? Un lucru este clar - întoarcerea pedeliștilor la guvernare ar însemna un dezastru pentru România și anularea tuturor progreselor din ultimii ani!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel