Daniel Savu, contracandidatul lui Liviu Dragnea la șefia PSD. Informații neștiute

Senatorul PSD Daniel Savu este contracandidatul lui Liviu Dragnea în cursa pentru șefia PSD. 

Daniel Savu a vorbit, sâmbătă seară, la B1 TV, despre activitatea sa de ofițer SRI, dar și despre cea politică. În emisiunea "Lumini și umbre", Daniel Sabu a spus: "Eu am declarat că sunt ofițer SRI, la intrarea în politică. Am fost în slujba țării mele și am făcut lucruri de care sunt mândru. Ulterior am hotărât să fac politică". 

"După ce am ieșit din servicii am intrat în politică din dorința de a schimba ceva. Am crezut că le știam pe toate. Când am intrat în politică n-am știut nimic. Direct la PSD am mers. M-am gâdnit ce formațiune mi se potrivește mai mult. Sunt un tipic cetățean de stânga. Politicianul de stânga crede în bunăstarea tuturor, în statul mare și puternic, nu mic și slab. Am trăit întotdeauna ca un om de stânga. Nu am făcut avere în politică. Sunt senator din 2007. Foarte la limită îmi ajung banii", a explicat politicianul.

[citeste si]

Întrebat de ce candidează pentru conducerea PSD, Daniel Savu a explicat: "E un gând al meu pe care îl am de foarte mult timp. Am vrut să parcurg toate etapele. Am fost un politician autentic. Două mandate am fost președintele organizației Ploiești. Seară de seară stăteam de vorbă cu oamenii". Senatorul PSD a mai spus că "de dragul democrației interne trebuie să fie mai mulți candidați. Eu aș vrea să fie cât mai mulți contracandidați. PSD nu mai e un partid de lider carismatic. Candidez pentru că doresc să fiu un factor de echilibru, aș dori să fiu un președinte care se consultă cu toți ceilalți. Am văzut derapaje care nu mi-au plăcut, în ultima perioadă. Au fost mulți lideri care au vrut să candideze, dar li s-a blocat candidatura".

El a mai spus că "Liviu Dragnea era acolo când mi-am anunțat candidatura. Dacă vreau să fac ceva adevărat, trebuie să îmi anunț candidatura". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel