Daniel Savu: Am ajuns să-i dau dreptate lui Traian Băsescu

Senatorul PSD Daniel Savu a afirmat, miercuri seară, la România TV, că a ajuns să îi dea dreptate fostului președinte Traian Băsescu, când spune că prețul renovării Vilei Lac 3, în care urmează să se mute familiei președintelui Klaus Iohannis, ar fi de două milioane de euro.

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, într-un răspuns pentru evz.ro, precizează că în planul de investiţii al instituţiei există şi lucrarea "Vila Lac 3 - Lucrări de consolidare şi întreţinere şi clădirii şi instalaţiilor", valoarea estimată a lucrărilor fiind de 4.105.200 lei (peste 900.000 de euro), dar că lista cu modernizările care se fac nu este o informație publică.

Senatorul PSD Daniel Savu, invitat miercuri seară, la România TV, a comentat în legătură cu acest subiect: "Chestia asta cu un milion de euro este din comunicatul RAAPS. Eu sunt îngrijorat de acest comunicat pentru că dacă numai atât au putut să scadă, să ajungă la un milion de euro fără să vorbească de finisaje, de mobilă și să-mi spui mie, care sunt în lumea informațiior de atâția ani, că-s secrete lucrările făcute pe banul public. Ce secrete să fie, că dărâmă niște pereți? Tot ce e pe banul public, trebuie să fie public", a precizat politicianul. 

Întrebat dacă aceste lucrări pot ajunge să coste două milioane de euro, așa cum a anunțat președintele Băsescu, Daniel Savu a răspuns: "Eu cred că are dreptate Traian Băsescu. Am ajuns să-i dau dreptate lui Traian Băsescu", a mai spus Savu.

Renovare vila lui Klaus Iohannis. RAAPPS spune cât va costa

Pe de altă parte, senatorul PSD este însă deranjat de faptul că președintele Iohannis amână promulgarea Codului Fiscal.   

"Toată grandomania asta imobiliară a președintelui nu m-ar deranja foarte tare, poate că ăsta este un motiv pentru care nu ia deciziile rapid: n-are confortul asigurat, ca să poată să ia Codul Fiscal odată, care stă de nu știu când. 

Astăzi, președintele Iohannis a dat o declarație năucitoare. Că mai analizează Codul Fiscal. Stă la dânsul pe masă de când am plecat noi în vacanța parlamentară. N-aș vrea să cred că acest cod fiscal al României este analizat prin străinătate...", a mai spus Daniel Savu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel