Daniel Prodan a murit în urma unui infarct

Dorin Chioțea a anunțat pe pagina sa de Facebook că fostul internațional Daniel Prodan a murit, miercuri seară, în urma unui infarct.

"Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat"», a scris Dorin Chioțea.

Resuscitat de patru ori

"De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).
Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.

Atacul de cord a survenit la foarte puțin timp după ce soția sa a venit de la serviciu. După ce s-au îmbrățișat, cei doi s-au decis să pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbușit sub privirile Liciniei și ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București", a mai scris Dorin Chioțea pe Facebook.

Daniel Prodan s-a născut în martie 1972 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat în 1996 și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai evoluat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996, potrivit gsp.ro.

Palmares:

Steaua: 5 titluri de campion, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României
Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției, 1 Cupă a Ligii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel