Daniel Olteanu: PNL forțează o DESPĂRȚIRE de mine

PNL
PNL

 Deputatul liberal vasluian Daniel Olteanu a afirmat, într-o postare pe contul său de socializare, că PNL "forţează" o despărţire de el, susţinând că ultima dovadă în acest sens este faptul că nu a fost invitat la întâlnirea regională a partidului, care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la Bacău. 

"Nu mai e nicio urmă de îndoială că PNL forţează o despărţire de mine. Am servit acest partid peste 20 de ani, de la simplu membru până acum, când PNL nu mai are nevoie nici de activitatea mea parlamentară, nici de activitatea mea în interiorul partidului. Ultima dovadă e întâlnirea regională care a avut loc în weekend în Bacău, destinată conducerii organizaţiilor din zonă şi parlamentarilor, o întâlnire despre care nu doar eu nu am fost informat, ci şi mulţi dintre primarii PNL din Vaslui, care aveau un cuvânt de spus. M-au sunat colegii din regiune care au fost prezenţi, am vorbit şi cu alţii din ţară, le-am spus că nu putem participa la un eveniment despre care nu ştim. (...) Nu-mi pare rău că nu am fost la 'regionala' din Bacău, pentru că am fost în judeţ, m-am întâlnit cu oamenii care m-au ales, cu primari... Voi face ceea ce îmi spun ei. Din păcate, singurul loc în care nu suntem doriţi acum e PNL Vaslui", a scris Daniel Olteanu într-o postare pe contul său de Facebook. 

Complot împotriva lui ? 

Parlamentarul a acuzat, totodată, că o altă dovadă a faptului că este exclus din viaţa partidului este aceea că şedinţele Biroului Politic Judeţean al PNL Vaslui sunt organizate doar în zilele în care el nu poate participa, deoarece se află la Bucureşti. 

Daniel Olteanu a mai menţionat că în perioada următoare se va gândi, va analiza, va discuta cu primarii PNL şi va lua o decizie cu privire la situaţia din partid. 

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat  că afirmaţiile deputatului sunt nefondate şă că Daniel Olteanu ar trebui să se implice mai mult în activitatea partidului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel