Daniel Oanță (BNR), scandal cu Daniel Zamfir: ”Jigodia” este Gorghiu. Nu o să uit niciodată

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a fost înlăturat, la ordinul președintelui PNL, Ludovic Orban, de la conducerea Comisiei Economice de la Senat, fiind înlocuit cu Florin Cîțu. 

Înainte de a fi ”executat” Daniel Zamfir, Daniel Oanță, expert principal BNR, scrisese pe Facebook un mesaj ciudat, urmat de precizarea, în comentariu: ”S-a rezolvat.”, după ce Daniel Zamfir a fost înlăturat, prin intervenția liderului PNL. 

Iată mesajul expertului BNR: 

(w670)

Daniel Zamfir, senator PNL, a ”tradus”, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute” mesajul lui Oanță. Liberalul a explicat: ”Ultima postare mă mai limpezește în ceea ce privește decizia dlui Orban. Dl Oanță spune ”s-a rezolvat” în sensul că ”l-am executat pe ăsta”. Știa că asta urma să se întâmple.”

Daniel Zamfir a explicat că el este ”instalatorul” la care se referă Daniel Oanță de la BNR. Totodată, senatorul PNL a afirmat: ”Consortul este Lucian Isar, iar sigur jigodia este doamna Gorghiu pentru că am să recunosc întotdeauna este cea care a permis ca Legea dării în plată să fie susținută de PNL la vremea aia, nu o să uit lucrul ăsta”. 

[citeste si]

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR, a afirmat, potrivit sursei citate, că ”Daniel Oanță nu este reprezentantul BNR și nu comentăm prostiile prezentate pe paginile personale de Facebook ale angajaților.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel