EXCLUSIV  Daniel Florea, REPLICĂ DURĂ pentru Nicușor Dan. "JALNIC. ȚOPĂIE ca să devină și el ceva"

Primarul Daniel Florea i-a dat o replică dură lui Nicușor Dan, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Întrebat despre reclamația de la DNA privind blocarea campaniei electorale, primarul Sectorului 5, Daniel Florea a răspuns:

"Am văzut și eu...este o încercare jalnică de a atrage atenția din partea unui candidat care tot țopăie așa, de mulți ani, ca să devină și el ceva. Un om, din păcate, și fără meserie și fără alte preocupări decât în a bloca activitățile pe care le desfășoară Administrația în general, în București. Nu am de gând să-i răspund, treaba lui. N-are ce face? Să facă plângeri penale. Fapta pentru care am fost reclamat eu nu există, se va termina, eu îmi văd de treabă. Am foarte multe lucruri de făcut în perioada asta", a declarat Daniel Florea, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"El nu a fost claxonat numai de cei de la salubrizare. Ei l-au claxonat după ce i-a jignit. Cu ei acolo, întrerupându-le activitatea, neautorizat, pentru că nu avea autorizație pentru lucrul acela pe care a încercat să-l facă, el a spus: E mizerabil sectorul, nu se face nimic. L-au claxonat unii dintre ei, asta e. Să știți că au fost sute de oameni cărora le-a perturbat circulația care l-au înjurat și care l-au claxonat, mult mai mult și mult mai vehement decât cei de la salubrizare care s-au oprit la un moment dat", a completat el.

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel