Daniel Florea - preşedinte al organizaţiei PSD sector 5

Deputatul Daniel Florea a fost ales joi preşedinte al organizaţiei PSD sector 5, de către Biroul Executiv al filialei. 

'Este o organizaţie care a trecut prin mai multe momente dificile, în ultima perioadă, sunt convinsă că nu i-a fost simplu, dar, de acum, lucrurile sunt foarte clare. Am vrut, prin gestul de astăzi, să risipim orice urmă de îndoială şi orice zvon care prevestea faptul că, de fapt, dl Florea este doar candidat, dar nu va conduce cu adevărat organizaţia acestui sector', a declarat, la finalul reuniunii, preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, citează Agerpres.

Daniel Florea a susţinut că noua funcţie este 'un lucru foarte important şi onorant' pentru el.

'Cred că puterea cuvântului bun şi puterea aceasta a lucrurilor pozitive a făcut să avem o organizaţie care s-a refăcut practic miraculos, în câteva săptămâni, a devenit o organizaţie puternică, funcţională. Sunt convins că vom câştiga alegerile şi vom demonta astfel toate zvonurile care spuneau că la sectorul 5 PSD nu are organizaţie', a arătat Florea.

Gabriela Firea: Marian Vanghelie, un politician simpatic

Daniel Florea a precizat că nu se teme de concurenţa lui Marian Vanghelie.

'Pornim toţi de la zero, dar PSD este cel mai mare partid. Eu sper să mă ridic la înălţimea numelui şi a prestigiului partidului şi în acel moment cu siguranţă vom câştiga alegerile fără niciun fel de dubiu', a adăugat Daniel Florea, care este și candidatul PSD la Primăria sectorului 5.

Totodată, Gabriela Firea a opinat că 'Marian Vanghelie rămâne, ca de fiecare dată, un politician simpatic'.

'Mie mi-a fost întotdeauna simpatic dl Vanghelie şi va rămâne în continuare la fel pentru mine. Declaraţiile sale nu doresc să le comentez şi nu vreau să intru într-o dispută cu domnia sa. Îi urez mult succes, dacă va candida, şi unde va candida', a spus Firea, la scurt timp după ce Marian Vanghelie a anunțat că preia Partidul Dreptății Sociale și va lansa candidați în cele 6 sectoare ale Capitalei și la Primăria Generală până pe 20 aprilie.

'Să înţeleagă doamna Firea că stânga suntem noi şi nu este ea. Nu are nicio legătură cu stânga, nu are nicio legătură cu PSD. O să vedeţi membrii din PSD de 20 de ani, membri care vor fi candidaţii noştri', a susţinut Vanghelie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel