Daniel Florea, decizia care îi dă fiori lui Marian Vanghelie

Daniel Florea, primarul ales al Sectorului 5, sector păstorit timp de patru mandate de Marian Vanghelie, a declarat în exclusivitate la "Interviurile DC News" că va cere un audit la primărie.

"La Primăria Sectorului 5 există un serviciu de audit care ar trebui să aibă trei persoane, dar nu are niciun angajat. Am fost la o discuție informală cu directorii și șefii de serviciu  din  Primărie, unde le-am spus că imediat cum voi prelua mandatul, vă voi ruga să veniți pentru a avea o discuție cu dumneavoastră despre fișa postului, care sunt procedurile de lucru, ce probleme aveți, cu ce v-ați confruntat în ultima vreme și n-ați putut rezolva și de ce nu le-ați putut rezolva, după care încercăm să găsim soluții. 

Eu vreau să vorbesc cu toată lumea, pe direcții, șefii de servicii, angajații, pentru a vedea care sunt problemele și cum se pot rezolva, după care vom lua deciziile care se impun", a declarat Daniel Florea.

"În ceea ce privește auditul, acesta va da o imagine, o fotografie, făără a oferi și soluții. Eu doresc ca împreună cu oamenii din primărie să identificăm și soluțiile, pentru că din păcate a existat o opacitate care nu va mai exista. Totul va fi transparent și în limitele legii. 

[citeste si]

Am vazut foarte multe vrafuri de hârti, iar orice hârtie aflată pe biroul unui funcționar  înseamnă o problemă nerezolvată. În momentu în care ai un vraf deja este  o problemă, în momentul în care toți au vrafuri de hârtii înseamnă că este o problemă la nivelul instituției.   

De asemenea, în primărie am constatat că nu este director financiar, nu este arhitect șef, nu există secretar de primărie, mulți directori sunt numiți cu delegație din șase în șase luni, fără a da examen pe post. Să nu ai fonduri europene, să nu ai audit, să nu ai arhitect, să nu ai secretar de primărie, să nu ai director financiar, toate acestea reprezintă o problemă".

Despre colaborarea cu angajații primăriei, edilul a declarat că este greu în momentul de față să spună ce vor face o parte dintre aceștia. Poate unii vor dori să plece, alții vor dori să rămână, asta se va decide după discuțiile care urmează să le am. Cert este că nu vin în primărie pentru a mă răzbuna pe cineva.  Vreau ca din prima săptămână să se vadă că este o administrație nouă.  

Pentru viitor voi colabora cu edilul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, care are o experiență vastă în domeniul administrației, a mai declarat daniel Florea la "Interviurile DC News". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel