EXCLUSIV  Daniel Florea, anunț pentru Sectorul 5: „În 10 zile demarăm tot"

Dan Carp / 13 Martie 2018 / 19:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 a fost invitat la Interviurile DC News în data de 13 martie.

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 a vorbit la Interviurile DC News cu Val Vâlcu despre culisele Congresului PSD, despre decizia de a-și retrage candidatura de vicepreședinte în regiunea București-Ilfov și despre proiectele pe care le are în vedere Primăria Sectorului 5 a capitalei.

Florea a dezvăluit că în 10 zile vor fi demarate toate proiectele. Printre acestea se numără demolarea școlii 141 și construirea alteia, de la zero, lucrările la Piața Rahova și parcuri, plus anveloparea a 140 de blocuri din sector.

 

Florea: „în următoarele 10 zile demarăm tot"

 

„În următoarele 10 zile demarăm tot. Astăzi urcăm pe SAP demolarea și construirea noii școli 141. Acolo am avut probleme pentru că au demisionat trei directori în patru luni (...) Mâine urcăm Piața Rahova și tot de mâine începem să urcăm 140 de blocuri la care începem anveloparea. Săptămâna viitoare, cel mai târziu marți, urcăm parcurile și de asemenea, avem documentația gata pentru 24 de unități de învățământ, pe care le urcăm pe toate până la sfârșitul săptămânii viitoare. 

Daniel Florea s-a născut în Slobozia în 1972, și este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București. A fost judecător, avocat și consilier al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

 

 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26