Daniel Dragomir, dezvăluiri. Liviu Dragnea: Vor da socoteală. Sunt multe zone bolnave

Liviu Dragnea a afirmat, marți, la Antena 3, că se vor înființa două comisii de anchetă după declrațiile făcute de fostul adjunct al lui Florian Coldea, colonelul Daniel Dragomir. 

”Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în fața unei comisii parlamentare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depășesc, atunci se poate lua în discuție înființarea unei comisii speciale. S-a mers pe ținte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat așa vor da socoteală. Apar informații despre sistemul de poliție politică.” a afirmat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Liderul PSD a adăugat: ”Faptul că suntem aleși în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuțiile acestei instituții pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituțiile din România. Eu nu fac spectacol, nu țip, nu ameninț, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulți care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj. Nu ne pot închide pe toți, pentru că mai e puțin, mai e foarte puțin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel