Daniel Dragomir: Cine l-a dezinformat pe Iohannis. Incalificabil și periculos

Scutaru Cristina / 21 sep 2017 / 23:53 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, i-a dat o replică lui Klaus Iohannis după ce președintele a zis că acesta a plecat din Serviciul Român de Informații din cauza unor probleme penale.

"Stiu cine l-a dezinformat azi pe Presedinte, stie si domnul Presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea Presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei "probleme penale".

Domnule Presedinte,

- Am inaintat Raportul de demisie din SRI in data de 28.01.2013.

- Am fost trecut in rezerva cu calificativ "foarte bine" la data de 15.02.2013. 

- la plecarea mea au fost organizate doua petreceri de adio interne si una organizata de partenerul american. Puteti verifica.

- Denuntul fortat impotriva mea a avut loc 14.03.2014 (l-au fortat sa scrie special pentru a ma executa la Sectia Militara a DNA, desi denuntatorul a recunoscut ca m-a intalnit prima data in februarie - martie 2013).

- Dosarul DNA a fost deschis la 18.03.2014. (Expunere dosar DNA).

- DNA a intrebat SRI despre mine prima data la 07.05.2014 in urma denuntului mincinos. (Daca as fi facut ceva SRI nu ar fi sesizat inainte?).

[citeste si]

- Urmarirea penala impotriva mea a inceput la 12.01.2015, cand am fost retinut si apoi arestat preventiv pentru sase luni (comunicat DNA).

- Daca as fi plecat din cauza unor "probleme penale", treceau doi ani pana sa fiu arestat?

- In data de 27 decembrie 2016, prima instanta de fond m-a achitat pentru infractiunile de trafic de influenta, spalare de bani, furnizare de informatii clasificate.

Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra. Ati fost mintit...", a transmis Daniel Dragomir.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +14    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d4a4.n3