Daniel Dragomir: Cine l-a dezinformat pe Iohannis. Incalificabil și periculos

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, i-a dat o replică lui Klaus Iohannis după ce președintele a zis că acesta a plecat din Serviciul Român de Informații din cauza unor probleme penale.

"Stiu cine l-a dezinformat azi pe Presedinte, stie si domnul Presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea Presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei "probleme penale".

Domnule Presedinte,

- Am inaintat Raportul de demisie din SRI in data de 28.01.2013.

- Am fost trecut in rezerva cu calificativ "foarte bine" la data de 15.02.2013. 

- la plecarea mea au fost organizate doua petreceri de adio interne si una organizata de partenerul american. Puteti verifica.

- Denuntul fortat impotriva mea a avut loc 14.03.2014 (l-au fortat sa scrie special pentru a ma executa la Sectia Militara a DNA, desi denuntatorul a recunoscut ca m-a intalnit prima data in februarie - martie 2013).

- Dosarul DNA a fost deschis la 18.03.2014. (Expunere dosar DNA).

- DNA a intrebat SRI despre mine prima data la 07.05.2014 in urma denuntului mincinos. (Daca as fi facut ceva SRI nu ar fi sesizat inainte?).

[citeste si]

- Urmarirea penala impotriva mea a inceput la 12.01.2015, cand am fost retinut si apoi arestat preventiv pentru sase luni (comunicat DNA).

- Daca as fi plecat din cauza unor "probleme penale", treceau doi ani pana sa fiu arestat?

- In data de 27 decembrie 2016, prima instanta de fond m-a achitat pentru infractiunile de trafic de influenta, spalare de bani, furnizare de informatii clasificate.

Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra. Ati fost mintit...", a transmis Daniel Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel