Daniel Constantin vorbește despre întâlnirea Ponta-Diaconu

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a spus că nu este un secret că are o relaţie bună cu Victor Ponta şi a adăugat că a luat masa cu acesta, dar şi cu Nicolae Bănicioiu şi Bogdan Diaconu.

"Nu cred că e un secret că am o relaţie foarte bună cu domnul Ponta. Am lucrat bine în Guvern, am o relaţie foarte bună. Astăzi m-a invitat la masă. Am mers, am luat masa cu domnia sa şi cu domnul Bănicioiu, după care s-a alăturat discuţiei şi domnul Bogdan Diaconu care înţeleg că venise pentru alte discuţii acolo. Nu am stat, nu ne-am intersectat foarte mult. Discuţiile politice, dacă ele au avut loc, nu au vizat nici ALDE şi nici persoana mea", a precizat Daniel Constantin, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

El a adăugat că ALDE are, în momentul de faţă, "o alianţă nescrisă" cu PSD pentru alegerile parlamentare şi că liberal-conservatorii intenţionează să îndeplinească acest angajament. Copreşedintele ALDE a punctat faptul că niciodată nu a schimbat 'tabăra' de când este implicat în viaţa politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel