Daniel Constantin, nou partid Pro România: L-am înregistrat

ponta_constantin_antonescu
ponta_constantin_antonescu

 Deputatul Daniel Constantin spune că noua sa formaţiune, Pro România, este un proiect născut din emoţie, un partid de centru, cu "accente patriotice", care susţine Guvernul Grindeanu. 

"Victor Ponta sigur că are o experienţă extraordinară. Şi a spus-o şi public că încearcă să ajute cu experienţa, împărtăşind experienţa domniei sale în domeniul politic şi nu numai. A avut, cred că asta este o chestiune pe care o recunoaşte toată lumea, o guvernare foarte bună, poate cea mai bună guvernare pe care a avut-o România după 89 până în prezent, cu rezultate extraordinare şi atunci cred că şi din punct de vedere economic are foarte multe lucruri pe care poate să le împărtăşească. Am vorbit cu domnia sa despre toate aceste lucruri, dar dânsul este membru PSD, este acolo şi dacă are alte intenţii, le va exprima domnia sa," a spus Daniel Constantin într-un interviu pentru Agerpres. 

 -Îl veţi invita să intre în noua formaţiune? 

Daniel Constantin: Eu v-am spus că nu invităm pe nimeni. Sunt foarte mulţi oameni care au venit către noi şi au spus: vrem să..., adică noi nu vrem să forţăm lucrurile. Dar, tocmai că din această abordare a noastră s-a născut şi o atmosferă plăcută. Aşadar, cine doreşte să vină, sigur că discutăm. 

-Dar v-aţi consultat cu dânsul... 

Daniel Constantin: V-am spus, nu de acum. M-am consultat cu dânsul şi când am intrat în Guvernul Grindeanu şi în campania electorală şi când am făcut fuziunea cu domnul Tăriceanu în care şi dânsul credea la un moment dat. Sigur, sunt alte lucruri despre care nu mai vreau să vorbesc. 

-Aţi spus că aveţi prieteni în PSD. În ce relaţii sunteţi cu domnul Liviu Dragnea? V-aţi întâlnit în ultima perioadă? 

Daniel Constantin: Nu aş vrea să comentez în momentul de faţă. Să spunem că avem proiecte politice diferite în acest moment. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel