Daniel Constantin: Guvernul a fost făcut de Dragnea cu Tăriceanu. Eu nu am fost informat

Daniel Constantin a făcut o serie de dezvăluiri care au arătat cum s-a ajuns la conflictul mocnit cu Călin Popescu Tăriceanu. El spune că Guvernul a fost făcut fără știința lui, el fiind doar informat că va fi ministrul Mediului. 

"Alegerile au avut loc pe 11 decembrie, iar Guvernul a fost făcut pe 14 decembrie. Pe 14 a fost discuția între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, iar pe data de 15 am participat toți la discuții. Problema a fost că domnul Tăriceanu a mers la această discuție fără să mă informeze, nici pe mine, nici pe vreun alt coleg din partid și acolo, contrar a ceea ce discutasem anterior a susținut cu totul altceva. Am aflat joi că ar fi bine să preiau portofoliul de la Ministerul Mediului," a declarat Daniel Constantin la TVR 1, la emisiunea România 9 moderată de Ionuț Cristache. 

Daniel Constantin precizează că Tăriceanu și-a dorit șefia Senatului, însă el și-ar fi dorit un domeniu pe care este specializat, respectiv Agricultura sau Fondurile Europene. Totodată, Constantin a precizat că ruptura s-a produs chiar în noaptea alegerilor.

"Supărarea cea mai mare a fost că deciziile fie se luau de domnul Tăriceanu, fie de domnul Tăriceanu în colaborare cu domnul Chițoiu, "  a mai spus Daniel Constantin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel