UPDATE: Fostul ministru a stat doar 15 minute la audieri / Daniel Chițoiu a ajuns la audieri. Primele declarații

Daniel Chițoiu a venit la audieri, în această dimineață. A făcut primele declarații, după accidentul produs de Sărbători, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

UPDATE: "Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Azi, am participat la una dintre ele. Nu vorbeam la telefon, în momentul accidentului", a mai declarat Chițoiu, după audierile care au durat 15 minute.

_______________________________________________________________________________________________________

"Nu dau declarații. Nu sunt încă refăcut", au fost singurele cuvinte ale lui Daniel Chițoiu, în fața jurnaliştilor, în această dimineaţă.

Două persoane au murit în accidentul produs de fostul ministru pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

Daniel Chțoiu se afla la volanul autoturismului său în momentul în care s-a ciocnit frontal cu o mașină condusă de un bărbat de 82 de ani, care a decedat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă dar și pentru vătămare corporală din culpă și, potrivit unor surse din anchetă citate de Mediafax, există bănuiala că fostul ministru ar fi vorbit la telefon în momentul impactului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel