Daniel Breaz, scandal uriaș cu Alexandru Cumpănașu: ”ATACURI și AMENINȚĂRI”/ ”O vom lămuri în instanță”

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, interimar la Educație, este într-un scandal uriaș cu Alexandru Cumpănașu. 

Daniel Breaz, ministru al Culturii și interimar la Educație pentru 45 de zile, a afirmat că nu a spus absolut nimic despre diploma de Bacalaureat a lui Alexandru Cumpănașu, dar a văzut, în spațiul public, ”atacuri și amenințări”. 

”Nu am afirmat nimic în presă față de diploma dlui Cumpănașu, dacă ar avea sau nu diplomă, dar am văzut niște atacuri din partea dânsului extrem de urâte astăzi și multe amenințări la adresa mea” a spus Daniel Breaz, la Antena 3. ”Eu sunt profund surprins de ceea ce scrie pe pagina de Facebook dl Cumpănașu” a afirmat ministrul. ”Nu mă interesează câte diplome are, dacă are, dacă nu are, e fix problema dânsului” a spus Daniel Breaz. Ministrul a spus că atât timp cât a fost interimar la Educație nu a făcut nicio verificare privind diploma de Bac a lui Cumpănașu și nici n-a cerut nimeni. 

Alexandru Cumpănașu a intervenit și el telefonic la Antena 3 și a afirmat că ar trebui să explice postul TV care-l avea pe ministrul Breaz pe burtieră. Cumpănașu spune că, dacă era în locul ministrului, suna în secunda doi. ”Totuși, sunt candidat la președinția României, nu sunt un om de pe stradă, iar imaginea e foarte importantă.” a afirmat Alexandru Cumpănașu. Mai mult, el afirmă că i-a dat mesaje pe Whatsapp ministrului Breaz și că l-a sunat de două ori. ”Păi, se face că nu știe?” a întrebat Cumpănașu. ”Faptul că mi se aduce un prejudiciu de imagine, va trebui să deconteze cineva, dânsul, cei de la Realitatea, nu știu” a continuat Alexandru Cumpănașu.

Daniel Breaz a afirmat că a văzut mesajul lui Alexandru Cumpănașu, trimis ”destul de târziu”.  Ministrul a spus că el n-a făcut declarația despre Alexandru Cumpănașu. Cu toate acestea, Cumpănașu îi spune că sigur n-a fost ”într-o grotă” și-i reproșează că l-a sunat de două ori, i-a dat mesaj, îl știe de multă vreme, a fost și-n emisiunea lui și că putea lămuri astăzi toată ziua.

”Pot să-l cred de bună-credință, că a fost plecat pe Lună și n-a știut, dar uite că am niște dubii” a continuat Cumpănașu, despre ministrul Culturii. 

Alexandru Cumpănașu a spus că va acționa în instanță postul de televiziune Realitatea TV. ”O vom lămuri în instanță, cineva trebuie să plătească, imaginea mea a fost afectată” a conchis acest subiect Cumpănașu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel