Daniel Băluță, Sectorul 4. Bani de la buget pentru proiectele de investiții

Daniel Băluță: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4
Daniel Băluță: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4

Daniel Băluță, primarul Sectorul 4, a avut astăzi, 11 iunie 2019, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici.

Discuțiile au fost aplicate, axate pe identificarea soluțiilor pentru susținerea financiară a proiectelor majore de investiții ale Sectorului 4, iar la finalul acestora, atât doamna Viorica Dăncilă, cât și domnul Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4 și implicit a tuturor investițiilor ce vizează dezvoltarea normală a zonei de sud a Bucureștiului.

„Sunt bucuros să anunț că toate proiectele de investiții ale Sectorului 4 vor fi sprjinite financiar de Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor Publice. Pentru acest lucru, le mulțumesc public, în numele locuitorilor Sectorului 4, doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și domnului ministru Eugen Teodorovici, care demonstrează, o dată în plus, că acordă o atenție deosebită și directă comunității noastre. Discutăm despre proiecte vitale pentru reducerea decalajului evident de dezvoltare a zonei de sud față de zona de nord a Bucureștiului.

În aceste condiții, sprijinul guvernamental ne va permite să accelerăm proiectele în urma cărora Sectorul 4 nu va mai rămâne în urmă în privința dezvoltării", declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel