Daniel Băluță, Sectorul 4. Bani de la buget pentru proiectele de investiții

Crişan Andreescu / 11 iun 2019 / 16:34 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Băluță: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4
Descriere foto: Daniel Băluță: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4

Daniel Băluță, primarul Sectorul 4, a avut astăzi, 11 iunie 2019, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici.

Discuțiile au fost aplicate, axate pe identificarea soluțiilor pentru susținerea financiară a proiectelor majore de investiții ale Sectorului 4, iar la finalul acestora, atât doamna Viorica Dăncilă, cât și domnul Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4 și implicit a tuturor investițiilor ce vizează dezvoltarea normală a zonei de sud a Bucureștiului.

„Sunt bucuros să anunț că toate proiectele de investiții ale Sectorului 4 vor fi sprjinite financiar de Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor Publice. Pentru acest lucru, le mulțumesc public, în numele locuitorilor Sectorului 4, doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și domnului ministru Eugen Teodorovici, care demonstrează, o dată în plus, că acordă o atenție deosebită și directă comunității noastre. Discutăm despre proiecte vitale pentru reducerea decalajului evident de dezvoltare a zonei de sud față de zona de nord a Bucureștiului.

În aceste condiții, sprijinul guvernamental ne va permite să accelerăm proiectele în urma cărora Sectorul 4 nu va mai rămâne în urmă în privința dezvoltării", declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27