EXCLUSIV  Daniel Băluță, despre USR: Cu greu pot tolera. Am trăit momente absolut oribile!

Rodica Mitu / 06 noi 2019 / 14:07 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Băluță, edilul Sectorului 4
Daniel Băluță, edilul Sectorului 4

Daniel Băluță, primar al Sectorului 4, a transmis un mesaj tranșant despre USR.

„Cu tristețe vă spun, chiar dacă am fost dispuși să plătim un om care să se ocupe de fiecare grădină de la bloc, nu am avut, în cele din urmă, amatori. La momentul respectiv, adversarii politici au considerat că este exclusiv un proiect electoral și reprezenta o formă prin care motivam oamenii. Unii consideră că banii se pot obține și fără muncă și este principala cauză pentru care acest proiect nu a avut rezultatele pe care ni le-am dorit.

Implicarea civică, în vederea construcției, este într-o ponderă extrem de limitată. Există multă implicare civică în domeniul distructiv. De altfel, o formațiune politică are o activitate predilectă de a stopa, bloca, distruge orice este legat de creație, de execuție. Modul acesta de abordare aduce grave prejudicii funcționării unei comunități", a spus Daniel Băluță, primar al Sectorului 4, miercuri, în platoul DCNews.

Ulterior, a precizat că vorbește despre USR. „Nu am văzut această dorință de a construi. Există însă și oameni admirabili acolo, pentru că oameni buni sunt la orice formațiune politică”, a adăugat primarul în cadrul interviului acordat DCNews.

„Noi știm să construim, nu să distrugem. Noi știm să ajutăm, nu să facem rău. Aceasta este o chestiune pe care cu foarte mare dificultate o pot înțelege și mai ales tolera. Această abordare destructivă îmi scapă. Ea nu aduce niciun fel de benefiu. Vă dau exemplu parcarea de la strada Secerei, de la intrare în Palatul Copiilor. Ce am putut să trăim cei din aparatul de specialitate... a fost oribil. Niște momente absolut oribile! Însă n-am auzit un singur coleg USR-ist spunând am greșit. Locul acela este plin! Spuneau că stricăm, că distrugem, că nu e bine. Nu am făcut altceva decât să ordonăm lucrurile în zona respectivă, să protejăm copiii, să avem niște condiții civilizate, pentru că ne dorim o țară normală”, a subliniat Daniel Băluță.

 

Daniel Băluță, declarații complete

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26