EXCLUSIV  Daniel Băluță, primarul de la Sectorul 4, face publică o cifră uluitoare. Milioane de euro în joc

Daniel Băluță, primarul de la Sectorul 4, a spus că luni a fost votat bugetul care va ajuta la implementarea mai multor proiecte importante pentru bucureșteni.

În context, edilul a dat o cifră uluitoare legată de școlile din Sectorul 4.

"Ieri am votat bugetul. Este o veste extraordinară. Începând de săptămâna viitoare putem implementa o parte din proiectele noastre. Vreau să vorbesc despre mai multe tipuri de investiții. Am identificat proiectele profunde ale Sectorului 4. Discut despre faptul că școlile din Sectorul 4 nu sunt în situația de a obține autorizație de funcționare din cauza faptului că nu au acel aviz de la ISU.

Am reușit în acest an să realizez documentația pentru absolut toate școlile. Și vreau să vă lansez o cifră care este uluitoare. Costurile pentru aducerea la normalitate, pentru îndeplinirea tuturor standardelor, este 23 de milioane euro. Vreau să vă spun că bugetul pe care Primăria Sectorului 4 îl are este de 130 milioane de euro, din care mai mult de 50% reprezintă salariile. Un asemenea efort este imposibil de realizat doar prin intermediul bugetului local", a spus Daniel Băluță la DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți începând cu minutul 1:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel