Daniel Băluță, premieră pentru persoanele cu dizabilități în școlile Sectorului 4

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4,  a propus Consiliului Local construcția de lifturi pentru persoanele cu dizabilități locomotorii la toate școlile speciale din sector, măsură care a fost și  aprobată.

Este vorba despre Școala Gimnazială Specială nr.3, Școala Gimnazială Specială nr. 4, precum și Școala Gimnazială Specială " Sfântul Nicolae".

"Am considerat că acest proiect este unul important, în condițiile în care acum deplasarea elevilor către etajele superioare ale clădirilor se face de către personalul didactic și auxiliar, pe scările interioare de acces. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor consilieri pentru că au înțeles importanța proiectelor pe care le-am propus și le-au votat", scrie primarul Daniel Băluță pe blogul său.

[citeste si]

Investițiile urmează să fie executate într-un an de zile, iar valoarea totală estimată, pentru instalarea ascensoarelor în toate cele trei școli, este de 184,392 mii de euro ( inclusiv TVA), potrivit comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 4 București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel