Daniel Băluță: Mă depășește inacțiunea autorităților

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, declară că principala problemă a Bucureștiului este chiar Primăria Generală care n-a fost niciodată capabilă să se ocupe de adevăratele probleme ale comunității.

"În momentul de față, jumătate din Centrul Vechi este închis, ceea ce denotă că ce s-a întâmplat este o ipocrizie. Aceeași ipocrizie o găsim și în zona Rondul Coșbuc unde casele stau să cadă, sunt populate de oameni care nu au adăpost, proprietarii deliberat așteaptă ca acestea să prăbușească și să se deterioreze, iar nimeni din Primăria Generală nu și-a dorit vreodată și nu își dorește să găsescă soluții."

Primarul sectorului 4 a mai subliniat că Primăria nu este în stare să rezolve problemele elementare precum traficul de la Piața Sudului.

"Ne ia un an de zile să montăm utilitățile pentru că nu avem cadastrul utilităților, reușim să amânăm și o ședință banală în care trebuie să discutăm ce avem de făcut pentru a fluidiza traficul și pentru a face viața normală pentru cetățenii care trec pe acolo. Mă depășește inacțiunea pe care, în general, autoritățile tind să o aibă", a mai adăugat Băluță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel