Daniel Băluță, dezvăluiri ȘOCANTE despre transportul în comun din Capitală

Daniel Băluță, primarul ales al Sectorului 4, a făcut o dezvăuire de senzație legată de transportul în comun în București.

Primarul ales al Sectorului 4, Daniel Băluță, a făcut  o dezvăluire șocantă pentru DC News: "La nivelul Capitalei doar 20 la sută dintre populația care merge cu mijloacele de transport în comun plătește. Ceilalți fie nu plătesc, fie beneficiază de diferiute subvenții. Valoarea amenzilor  date de cei 400 de controlori nu reușește să acopere nici măcar în parte salariile acestora. O miză a gratuității transportului în comun o reprintă cea a protecției sociale, dar și aceea a reducerii traficului auto în Capitală".

Primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, va depune, joi, jurământul, urmând ca ulterior să formeze Consiliul local.

Una dintre temele prioritare ale lui Daniel Băluță o reprezintă recuperarea zonei Amfiteatrului din Cărăruia. Acolo există un amfiteatru abandonat, având posibilitatea reabilitării acestuia. Nu este nevoie de noi construcții, conceptul fiind ca acele construcții existente pot fi reformate, modernizate, urmând a da naștere unor proiecte ambițioase.

Despre Consiliul General, primarul ales al Sectorului 4 a declarat că PSD și ALDE au majoritatea, dar pentru luarea unei decizii ce ține de patrimoniu, în atât în consiliul  general, cât și în cel de sector este nevoie de două treimi din voturi. "De aceeea sunt convins că pe situații punctuale și celelalte formațiuni politice ne vor spijini."

[citeste si]

Vizavi de Palatul Copilului avem o zonă neamenajată de parc. Se numește strada Secerei. Am solicitat-o de nenumărate ori această zonă. Nu am reușit să obținem numărul de voturi. De aceea, pe acest tip de proiecte punctuale, în care împreună reușim să generăm un proiect util vom avea parte și de sprijinul celorlate formațiuni politice."

Pentru miile de studenți care învață în Sectorul 4 trebuie create  spații de petrecere a timpului liber și de cultură a mai declarat edilul Sectorului 4 la "Interviurile dc News".

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel