Daniel Băluță, atac la Nicușor Dan: Și-a construit un nume prin tentativele de blocare a oricărui proiect

Daniel Băluță
Daniel Băluță

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, face precizări privind proiectul „amenajare parcare aproximativ 700 de locuri" în zona Palatului Copiilor din Sectorul 4.

Daniel Băluță. În primul rând, trebuie menționat faptul că hotărârile judecătorești devin executorii și implicit sunt aplicate după comunicarea lor oficială!

Autoritatea publică locală nu putea bloca o investiție publică de o asemenea anvergură, aprobată de Consiliul Local al Sectorului 4, în lipsa unei comunicări oficiale din partea Tribunalului București!
Această informare, subliniem - OFICIALĂ, a ajuns la Primăria Sectorului 4 în urmă cu câteva zile. Legea trebuie respectată și aplicată de toți cei implicați în acțiune, așa că imediat după primirea comunicării, lucrările au fost SISTATE!

Vezi si: EXCLUSIV PNL, piedică într-un proiect major. Băluță (PSD): Am rămas șocat. Sunt singurii care nu și-au dorit

Este regretabil că anumite persoane publice, deși cunosc în detaliu situația de fapt a acestui proiect de utilitate publică, aleg să-și facă imagine și să încerce să atragă capital politic ignorând normele legale, prin prezentarea publică de informații trunchiate, deformate.
În fapt, lucrările de amenajare a acestei parcări se află în deplină legalitate, așa cum vom exemplifica mai jos.

Proiectul acestui obiectiv de investiții este avizat din punct de vedere legal de către toate entitățile cu atribuții în domeniu, cum ar fi Inspectoratul de Stat în Construcții, Garda de Mediu sau Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În plus, spațiul în cauză este încadrat în Registrul Spațiilor Verzi în categoria celor de tip V1 A, ale căror funcțiuni admise sunt, între altele, inclusiv amenajările de parcaje!

Mai mult decât atât, așa cum se poate observa și la fața locului, odată cu edificarea acestei parcări au fost plantați peste 450 de arbori (tei), un număr mult mai mare decât cel al arbuștilor ce se aflau inițial pe acest teren.

„Toate aceste declarații, inclusiv acest proces, nu reprezintă altceva decât un exercițiu de imagine al domnului Nicușor Dan, personaj politic ce și-a construit un nume prin tentativele de blocare a oricărui proiect util Bucureștiului. Cum se pare că se află într-o reală campanie electorală, îi sugerez domnului Dan să-și canalizeze energia către proiecte de modernizare și de dezvoltare a orașului, nu să și-o irosească încercând să se opună proiectelor de acest fel. Îl asigur că toate proiectele Primăriei Sectorului 4 respectă cu strictețe toate prevederile legale", declară Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel