Daniel Băluță, apel către români. Pe cine vizează - VIDEO

Succesorul lui Piedone la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit, la interviul acordat pentru DC News, despre amintirea frumoasă pe care o are de la prima ședință de Consiliu pe care a condus-o în calitate de primar interimar, lansând, totodată și un apel de încurajare a culturii.

Val Vâlcu a adus în discuție problema incluziunii în societate a romilor, apreciind că ar trebui înființate mai multe licee de muzică care să folosească talentele și să exploateze în sens pozitiv abilități naturale.

"Aveți în sector un liceu de muzică superpremiat la nivel intenațional. Pentru acest obiectiv poate Primăria sectorului să facă ceva?", a întrebat Val Vâlcu.

"Ca și cetățean al Sectorului 4 și ca primar al acestui sector, mă simt privilegiat să am o asemenea unitate culturală de elită în parohia mea, ca și cel de coregrafie. Dacă vă mai aduceți aminte, cineva a vrut să unească Liceul "Floria Capsali" cu Liceul "Dinu Lipatti" pentru că nu mai aveau suficienți de mulți elevi. El și-a păstrat totuși identitatea. La nivelul acesta, una dintre primele măsuri pe care le-am luat, pentru că trebuie să încurajăm talentele, trebuie să încurajăm cultura, avem nevoie de interlocutori deosebiți, de cât mai mulți cetățeni care să aprecieze aceste valori, am luat un pian. Oamenii îl solicitaseră de ani buni. Și sunt bucuros că în prima ședință de Consiliu pe care am condus-o în calitate de primar interimar am reușit să fac această bucurie extraordinară copiilor de acolo", a declarat Danile Băluță la interviurile live DC NEWS.

Vezi de la min. 42:27

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel