Daniel Băluță, alături de trei mari glorii ale fotbalului românesc, la Liceul tehnologic Dacia-GALERIE FOTO

Trei mari glorii ale fotbalului, Aurel Țicleanu, Ion Vlădoiu și Miodrag Belodedici, le-au făcut o mare bucurie elevilor Liceului Tehnologic „Dacia", fiind prezenți la prezentarea celei mai noi săli de sport din Sectorul 4, alături de primarul Daniel Băluță.

"Profesia de medic mă determină să încerc să împărtășesc și celorlalți pasiunea pentru mișcare și un stil de viață sănătos. La evenimenul de prezentare a celei mai noi săli de sport din Sectorul 4, alături de tinerii beneficiari ai acestei construcții, ne-au fost alături și Aurel Țicleanu, Ion Vlădoiu și Miodrag Belodedici. Ne-am bucurat împreună de câteva minute de mișcare, într-o sală de sport ultramodernă. Mai avem și alte inițiative pentru tineri, pe care mi-am propus să le realizez", scrie pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 4.

Daniel Băluță spune că o sala de sport are o instalație de climatizare, tribună, vestiare, cum nu sunt prea multe în România.

Fotbaliștii au promis că, după Campionatul European din Franța , se vor întoarce să facă o miuță în cea mai nouă sală de sport din Sectorul 4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel